LINGMERTH LOKALER

LOKALEN ÄR UTHYRD

Sankt Eriksgatan 63 B
254
m²

 

En ljus och välplanerad hörnlokal i gatuplan med stora skyltfönster.


Sankt Eriksgatan 63 B - 254 m²


Planlösning

En mycket fin och välplanerad ljus hörnlokal i gatuplan med stora skyltfönster. Lokalen som har en väl tilltagen takhöjd består av både öppna luftiga ytor, med plats för 15-20 arbetsplatser,  två stora inglasade konferensrum (10-12 platser) samt ett mindre hörnrum in mot en ljus innergård. Vidare finns  ett välutrustat kök/pentry med matplatser,  tre wc (varav en med dusch) samt  utrymme för skrivare/kopiering och förråd.   


Kommunikationer

Fastigheten har ett mycket bra kommunikativt läge med kort gångavstånd till både Fridhemsplan- och S:t Eriksplans tunnelbanestationer, Odenplans pendeltågstation samt till hållplatser för 1, 3 och 4:ans bussar.


Service

I närområdet finns ett stort utbud av restauranger, pubar, gym, banker och endast två kvarter bort finns Västermalmsgallerian med ett 50-tal butiker, restauranger och caféer. 


Omgivning

Lokalen är belägen i vackra Sankt Erikspalatset med utsikt över Karlbergskanalen. Den anrika fastigheten som är 58m hög uppfördes under åren 1907-1910 och var då på den tiden Sveriges högsta byggnad. 


Lokalfakta

Lokaltyp – Kontor, Butik/Showroom

Lokalarea – 254 .

Våningsplan – 4 (gatuplan)

Hyra – 4.950,-/ inkluderar värme

Område – Kungsholmen

Adress – Sankt Eriksgatan 63 B

Tillträde – Enligt överenskommelse

Övrigt -  Fastighetsskatt fn. 252,-/m2 samt moms tillkommer.

Ej café- eller restaurangverksamhet.

Kontaktuppgifter

Lars Lingmerth

Mobil: 070-952 17 26

E-post: lars@lingmerthlokaler.se