LINGMERTH LOKALER

Sankt Eriksgatan 63 B
287 m²

 

Cool inredd lokal med New York känsla och 5 meter takhöjd!


Sankt Eriksgatan 63 B - 287 m²


Planlösning

Denna coola och stilfullt inredda lokal i anrika Sankt Erikspalatset har en härlig New York känsla med en skön mix av både sociala ytor och mötes- och samtalsrum. Lokalen i den öppna delen har en fantastisk takhöjd om hela 5m och stora fönster med utsikt över Karlbergskanalen och Sankt Eriksbron. En vacker järntrappa leder upp till loftet. Här finns konferensrummet med 8-10 platser och ett mindre samtals-/projektrum. Nedanför loftet finns ett inglasat kontorsrum med 4-6 arbetsplatser. Utöver detta har lokalen ett inbjudande pentry med matplats, två wc, varav en med dusch samt två mindre utrymmen för teknik och städ.


Kommunikationer

Fastigheten har ett mycket bra kommunikativt läge med kort gångavstånd till både Fridhemsplan- och S:t Eriksplans tunnelbanestationer, Odenplans pendeltågstation samt till hållplatser för 1, 3 och 4:ans bussar.


Service

I närområdet finns ett stort utbud av restauranger, pubar, gym, bank och endast två kvarter bort finns Västermalmsgallerian med ett 50-tal butiker, restauranger och caféer.


Omgivning

Lokalen är belägen i vackra Sankt Erikspalatset med utsikt över Karlbergskanalen. Den anrika fastigheten som är 58m hög uppfördes under åren 1907-1910 och var då på den tiden Sveriges högsta byggnad.


Lokalfakta

Lokaltyp - Kontor
Lokalarea - 287m2
Våningsplan - 3
Hyra - 4.800,-/m2 inkluderar värme
Område - Kungsholmen
Adress - Sankt Eriksgatan 63 B
Tillträde - Enligt överenskommelse
Övrigt - Fastighetsskatt fn. 350,-/m2 samt moms tillkommer.


Kontaktuppgifter

Lars Lingmerth

Mobil: 070-952 17 26

E-post: lars@lingmerthlokaler.se