LINGMERTH LOKALER

LOKALEN ÄR UTHYRD

Sankt Eriksgatan 63 B
85
m²

 

Öppet kontorslandskap i attraktivt läge!


Sankt Eriksgatan 63 B - 85 m²


Planlösning

En mycket fin och ljus lokal med vackert stavparkettgolv och fönster ut mot Sankt Eriksbron och Karlsbergskanalen. Denna lokal har en stor öppen yta med plats för 6-8 arbetsplatser, ett konferensrum, pentry och d/wc. På detta våningsplan finns det i mitten av den öppna ytan en mindre avgränsande vägg med en dörr till en liten balkong (framgår ej av planritningen). Högre upp i fastigheten finns det en liknande lokal där den öppna ytan är intakt.


Kommunikationer

Fastigheten har ett mycket bra kommunikativt läge med kort gångavstånd till både Fridhemsplan- och S:t Eriksplans tunnelbanestationer, Odenplans pendeltågstation samt till hållplatser för 1, 3 och 4:ans bussar.


Service

I närområdet finns ett stort utbud av restauranger, pubar, gym, banker och endast två kvarter bort finns Västermalmsgallerian med ett 50-tal butiker, restauranger och caféer. 


Omgivning

Lokalen är belägen i vackra Sankt Erikspalatset med utsikt över Karlbergskanalen. Den anrika fastigheten som är 58m hög uppfördes under åren 1907-1910 och var då på den tiden Sveriges högsta byggnad. 


Lokalfakta

Lokaltyp – Kontor
Lokalarea - 85m2
Våningsplan – 5
Hyra - 4.750,-/m2 inkluderar värme
Område – Kungsholmen
Adress - Sankt Eriksgatan 63 B
Tillträde - Enligt överenskommelse
Övrigt - Fastighetsskatt fn. 262,-/m2 samt moms tillkommer


Kontaktuppgifter

Lars Lingmerth

Mobil: 070-952 17 26

E-post: lars@lingmerthlokaler.se