LINGMERTH LOKALER

Sankt Eriksgatan 63 B
252
m²

 

Fantastisk stilren hörnlokal för dig som söker något unikt!


Sankt Eriksgatan 63 B - 252 m²


Planlösning
Denna fina och stilrena hörnlokal i anrika Sankt Erikspalatset har en väl tilltagen takhöjd och ett vackert stavparkettgolv och består dels av en öppen yta och av ett flertal rum i varierande storlekar. Här finns ett större ljust hörnrum till konferens- eller projektmöten. Utöver detta finns det ytterligare fem rum som passar till arbets-, projekt- eller som mötesrum samt två inglasade samtalsrum. Ett fullt utrustat pentry med matplats samt tre wc, varav en med dusch. Dessutom har lokalen en inbjudande social loungeyta med en liten balkong ut mot en lugn innergård.


Kommunikationer
Fastigheten har ett mycket bra kommunikativt läge med kort gångavstånd till både Fridhemsplan- och S:t Eriksplans tunnelbanestationer, Odenplans pendeltågstation samt till hållplatser för 1, 3 och 4:ans bussar.


Service
I närområdet finns ett stort utbud av restauranger, pubar, gym, banker och endast två kvarter bort finns Västermalmsgallerian med ett 50-tal butiker, restauranger och caféer.


Omgivning
Lokalen är belägen i vackra Sankt Erikspalatset med utsikt över Karlbergskanalen. Den anrika fastigheten som är 58m hög uppfördes under åren 1907-1910 och var då på den tiden Sveriges högsta byggnad.Lokalfakta

Lokaltyp – Kontor
Lokalarea - 252m2
Våningsplan – 5
Hyra - 5.400,-/m2 inkluderar värme
Område – Kungsholmen
Adress - Sankt Eriksgatan 63 B
Tillträde - Enligt överenskommelse
Övrigt - Fastighetsskatt fn. 350,-/m2 samt moms tillkommer.


Kontaktuppgifter

Lars Lingmerth

Mobil: 070-952 17 26

E-post: lars@lingmerthlokaler.se