LINGMERTH LOKALER

LOKALEN ÄR UTHYRD

Sankt Eriksgatan 63 B
322 m²

 

Fantastisk lokal för dig som
söker något unikt!


Sankt Eriksgatan 63 B - 322 m²


Planlösning

Denna fina och påkostade lokal utgör en del av en större yta i den coola och anrika fastigheten Sankt Erikspalatset. När du öppnar entrédörren möts du av skön och inbjudande känsla av kreativitet och värme. Lokalen har en väl tilltagen takhöjd och ett vackert stavparkettgolv och består av en stor öppen yta med 20-25 arbetsplatser med fönster och utsikt över Karlbergskanalen. Här finns också rum för möten, dels i ett större konferensrum med plats för 10-12 personer och i det mindre projektrummet för 4-6 personer. Lokalen har utöver en trivsam loungeyta, ett stort välutrustat pentry med matplatser, tre wc, varav en med dusch samt ett förråd.  


Kommunikationer

Fastigheten har ett mycket bra kommunikativt läge med kort gångavstånd till både Fridhemsplan- och S:t Eriksplans tunnelbanestationer, Odenplans pendeltågstation samt till hållplatser för 1, 3 och 4:ans bussar.


Service

I närområdet finns ett stort utbud av restauranger, pubar, gym, banker och endast två kvarter bort finns Västermalmsgallerian med ett 50-tal butiker, restauranger och caféer. 


Omgivning

Lokalen är belägen i vackra Sankt Erikspalatset med utsikt över Karlbergskanalen. Den anrika fastigheten som är 58m hög uppfördes under åren 1907-1910 och var då på den tiden Sveriges högsta byggnad. 


Lokalfakta

Lokaltyp - Kontor

Lokalarea – 322 m2

Våningsplan - 2

Hyra - 3.500,-/m2 inkluderar fastighetsskatt och värme

Område - Kungsholmen

Adress - Sankt Eriksgatan 63 B

Tillträde - Enligt överenskommelse

Övrigt - Driftskostnader samt moms tillkommer. Sittande hyresgäst önskar överlåta sin del av lokal.


Kontaktuppgifter

Lars Lingmerth

Mobil: 070-952 17 26

E-post: lars@lingmerthlokaler.se