LINGMERTH LOKALER

Nybohovsbacken 23
476
m²

 

Vill ni synas på Liljeholmen?
Då är denna lokal perfekt för er!Nybohovsbacken 23 - 476 m²


Planlösning

En spännande lokal på totalt 476m2 i två plan högst upp i fastigheten. Det övre planet är 305m2 och här finns möjlighet att arbeta i både öppen planlösning och/eller i någon av de 9 befintliga rum i varierande storlekar. Ett stort konferensrum för 16-20 personer är hjärtat i lokalen och beläget i mitten av våningsplanet. En vacker liten trappa leder ner till det undre våningsplanet som är 171m2. Här finns dels pentryt, med matplatser och en inbjudande social yta att hänga och njuta vid eldstaden, samt 3 projekt- och samtalsrum. Ytterligare en halvtrappa ner finns en bastu med duschar. Lokalen har fyra wc och ett städförråd.


Kommunikationer

Fastigheten har ett utmärkt kommunikativt läge och är belägen i närheten av Stockholms bästa knutpunkter för kollektivtrafik. Här finns två tunnelbanelinjer, 21 busslinjer samt tvärbanan. För den bilburne är det kort access till Södertäljevägen och E4/E20.


Service

Endast 100m till Liljeholmstorget Galleria som med sitt stora utbud av butiker, serviceanrättningar, caféer, restauranger etc. har allt som ett köpcentrum kan erbjuda.


Omgivning

Lokalen är belägen i närheten av det natursköna grönområdet Trekantsparken med sjön Trekanten. Perfekt för den som vill jogga eller njuta av en stillsam lunchpromenad.


Lokalfakta

Lokaltyp – Kontor
Lokalarea - 476m2
Våningsplan - 4-5
Hyra - 3.300,-/m2. Fastighetsskatt ingår. Moms tillkommer.
Område – Liljeholmen
Adress - Nybohovsbacken 23
Tillträde - Enligt överenskommelse
Övrigt - Utmärkta skyltmöjligheter på fastighetens fasad. P-platser finns att hyra på fastighetens tomt.


Kontaktuppgifter

Lars Lingmerth

Mobil: 070-952 17 26

E-post: lars@lingmerthlokaler.se